Ποιοι Είμαστε

κρεοπωλείο δελέγκος

από το 1927

Η ιστορία μας ξεκινάει γύρω στο 1927 όταν άνοιξε το πρώτο χασάπικο ο προ πάππους στην περιοχή της Τριταίας. Έπειτα, το 1948 ο παππούς μου άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο στην Πάτρα στην περιοχή του Μαρκάτου.

Το 1987 ο πατέρας μου με τον αδερφό του ιδρύσανε το Νο 1 κέντρο εμπορίου χονδρικής στην Πάτρα. Με τη δημιουργία του κέντρου χονδρικής προμήθευαν όλους τους επαγγελματίες από τη Θεσσαλονίκη ως την Κρήτη.

Το 1996 η επιχείρηση αγόρασε δικά της κομμάτια γης στην περιοχή της Ερυμάνθειας όπου κατασκευάστηκαν μονάδες εκτροφής μοσχαριών, χοιρινών & αιγοπροβάτων. Αυτή την στιγμή τροφοδοτούμε τα καταστήματα της Πάτρας, της Αιγιαλείας και ορισμένα μαγαζιά της Βαρβακείου.

Το 2018 ανοίξαμε την επιχείρηση που εδρεύει στην οδό, Αγίας Σοφίας 55 αγαπώντας πάντα αυτό που κάνουμε, να δίνουμε στον κόσμο όλη την αγάπη και τη γνώση μας πάνω στο κρέας ακολουθώντας τις 4 γενιές μας…

Η Φάρμα μας

διανομή παραγγελίας

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed
diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.